Categories: Uncategorized

Schulden en Slavernij

Je bent een jongen van zestien jaar en werkt bij een baas die zomaar ineens je been breekt om je zijn slaaf te maken… Of je bent een meisje van zestien jaar dat door een schuldeiser gedreigd wordt meegenomen te worden omdat je moeder het geleende bedrag niet kan terugbetalen. Dit zijn twee waargebeurde verhalen. Hoe zouden wij ons staande houden in zo’n situatie… tot Wie zouden wij onze toevlucht nemen…?

De Mission Schools in Pakistan zijn bijna vijftien jaar geleden gestart met goed onderwijs aan kinderen van arme gezinnen. Het doel is om hun betere toekomstkansen te bieden. Daarnaast krijgen meisjes en vrouwen de mogelijkheid te leren lezen en schrijven en een eigen bedrijfje te starten door middel van naailessen. Door onderwijs groeit de weerbaarheid en zelfredzaamheid van kwetsbare mensen en dat voorkomt situaties van misbruik en uitbuiting.

Dankzij uw gebeden en financiële hulp konden al meer dan duizend kinderen gratis naar school. Wij hopen dat u mee wilt (blijven) bouwen aan hun toekomst. Alvast hartelijk dank daarvoor.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ASIA BIBI 31 oktober 2018 VRIJGESPROKEN

Asia Bibi – nog altijd in doodsgevaar!  Op 31 oktober 2018 is bekend geworden dat…

6 jaar ago

Kerst 2017

 

6 jaar ago

Uw steun maakt dit mogelijk…

                             …

7 jaar ago

Pakistaanse Maaltijd – 19 mei 2017

Vrijdag 19 mei 2017 vindt de jaarlijkse Pakistaanse Maaltijd plaats in het Grand Café van…

7 jaar ago

Pakistaanse Maaltijd – Geloof en een Hoop Liefde

In verband met tv-opnamen voor het programma "Geloof en een Hoop Liefde" vanuit Heerenveen wordt…

7 jaar ago