Categories: Uncategorized

Broeder Samuel over zijn werk in Hongarije

God werkt overal, ook hier in Hongarije. Door Zijn genade spreek ik iedere zondag in drie zigeuner gemeentes. Elke woensdagavond hebben we bovendien bidstond. De drie kerken zijn 110 km van mijn huis. Komen en gaan is ongeveer 220 km. Geen van deze kerken heeft de mogelijkheid onkosten te vergoeden en op dit moment is er geen organisatie die dit werk financieel ondersteunt. Maar de Heer voorziet elke keer weer in het geld voor benzine. Hij doet dat door mensen in Nederland die mij trouw ondersteunen en het stichten van gemeentes hoog op hun agenda hebben staan.

Toen ik op bezoek was in Nederland en sprak in gemeentes, gaven mensen mij soms kleine en grotere giften. Elke Euro gebruikte ik voor de kerken. Ik kocht er benzine en ook koekjes en drinken voor na de kerkdiensten. Er is mooi nieuws: 20 Mensen willen zich laten dopen. Ik wacht nu op een bevriende dominee om mij te helpen deze mensen te dopen.

Broeder Samuel is de oprichter van de Mission Schools. Zelf klom hij op uit armoede, reisde de wereld over en wilde kinderen de kansen geven die hijzelf niet had: namelijk de kans op onderwijs… Daarom startte hij de Mission Schools. Zijn eigen passie is het brengen van het Woord van God. Dat deed hij in Pakistan, dat deed hij in Nederland waar hij de Mission Church oprichtte en dat doet hij nu ook in Hongarije waar hij op verschillende plaatsen gemeentes opricht.

Steun het werk van broeder Samuel met een gift:

 

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ASIA BIBI 31 oktober 2018 VRIJGESPROKEN

Asia Bibi – nog altijd in doodsgevaar!  Op 31 oktober 2018 is bekend geworden dat…

6 jaar ago

Kerst 2017

 

6 jaar ago

Uw steun maakt dit mogelijk…

                             …

6 jaar ago

Pakistaanse Maaltijd – 19 mei 2017

Vrijdag 19 mei 2017 vindt de jaarlijkse Pakistaanse Maaltijd plaats in het Grand Café van…

7 jaar ago

Pakistaanse Maaltijd – Geloof en een Hoop Liefde

In verband met tv-opnamen voor het programma "Geloof en een Hoop Liefde" vanuit Heerenveen wordt…

7 jaar ago