Categories: Uncategorized

Leerlingen vertellen over School

Sneha Rasheed: ‘Blij dat de Mission Schools er zijn’

Mijn naam is Sneha Rasheed (6 jaar). Ik zit nog in de kleutergroep op de Mission School. Ik heb vier broers en zussen. Mijn vader heeft een ongeluk gehad. Mijn moeder maakt huizen schoon. Ze is ook ziek, maar ze werkt toch, anders is er geen geld. Ze verdient 3500 Roepies per maand (25,- Euro). Ik ben blij dat de Misson Schools er zijn, anders kon ik niet naar school.

 

 

 

 

Haroon Anwer: ‘Soms kunnen we de huur niet betalen’

Mijn naam is Haroon Anwar (11). Ik ben leerling op de Mission School. Ik zit in de tweede klas. Mijn moeder is erg ziek. Zij kan niet gewoon lopen en daarom kan zij ook niet werken. Mijn vader is schilder, maar daar is niet zoveel werk in. Soms kunnen we de huur van ons huis niet betalen. Daarom ben ik heel dankbaar dat ik via de Mission Schools gratis boeken en onderwijs krijg.

 

 

 

 

Sherry Shebaz: ‘leven van €1,- per dag’

Mijn naam is Sherry Shehbaz. Ik ben tien jaar oud en zit in de eerste klas van de Mission School in Pakistan. Ik heb nog drie broers en zussen. We zitten allemaal op school. Mijn vader is verlamd en kan niet werken. Mijn moeder werkt. Zij verdient per maand 6500 Roepies (€ 50,-). De huur van onze woning bedraagt 2500 roepies of € 20,-. Per maand blijft er dus € 30,- over om met zijn zessen van te leven. Dat is moeilijk en daarom ben ik blij dat ik op de Mission Schools gratis mag leren.

Door sponsor te worden, helpt u kinderen als Sherry aan een betere toekomst.

 

 

 

 

Adil Anayat: ‘Dankbaar voor gratis boeken en onderwijs’

Mijn naam is Adil Anayat. Ik ben negen jaar en leer op de Mission School. Ik heb zeven broers en zussen. Mijn vader is ziek, mijn moeder werkt in de fabriek en twee van mijn zussen werken als schoonmaakster. Mijn moeder kan geen schoolgeld betalen. Dankzij de Mission Schools krijg ik gratis boeken en onderwijs.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ASIA BIBI 31 oktober 2018 VRIJGESPROKEN

Asia Bibi – nog altijd in doodsgevaar!  Op 31 oktober 2018 is bekend geworden dat…

6 jaar ago

Kerst 2017

 

6 jaar ago

Uw steun maakt dit mogelijk…

                             …

7 jaar ago

Pakistaanse Maaltijd – 19 mei 2017

Vrijdag 19 mei 2017 vindt de jaarlijkse Pakistaanse Maaltijd plaats in het Grand Café van…

7 jaar ago

Pakistaanse Maaltijd – Geloof en een Hoop Liefde

In verband met tv-opnamen voor het programma "Geloof en een Hoop Liefde" vanuit Heerenveen wordt…

7 jaar ago