Categories: Uncategorized

Nieuwe Toezichthouder

Broeder Massey is vanaf heden toezichthouder op de Mission Schools. Samen met zijn vrouw leidt hij ook een school voor de armste kinderen in Bhar coloney. Hier ontvangen ook een aantal weeskinderen les, net als bij de Mission Schools. De toezichthouder is geen directeur van de Scholen, maar bezoekt de scholen om regelmatig te controleren of deze voldoet aan alle eisen waar een school een behoort te voldoen in Pakistan. Een toezichthouder voorkomt dat staf in opspraak komt en kijkt objectief naar het totale functioneren. We zijn erg blij dat broeder Massey deze taak op zich wil nemen.

Uit een schrijven van broeder Massey aan broeder Samuel:

‘ Mijn naam is broeder Massey. Vanaf heden zal ik het werk van toezichthouder Naeem Din op mij nemen. Dit houdt in dat ik regelmatig de Mission Schools zal bezoeken om deze te adviseren en ook om de transparantie van de Mission Schools te waarborgen. Samen met mijn vrouw leidt ik zelf ook een school en heb al 18 jaar ervaring in het onderwijs.’

Zoals je vroeg in je mail over de recente situatie of jouw scholen in Pakistan, informeer ik je dat onze scholen op dit moment zomerkamp hebben. Studenten studeren en hebben plezier met de spelletjes op zomerkamp. Alle docenten werken met toewijding en zijn gelukkig met hun baan omdat ze in ruil voor hun harde werk,  hun salaris op tijd krijgen. Om veiligheidsredenen hebben we een bewaker bij de Mission Primary School: Khaliq Nagar. De andere scholen zijn vlakbij huizen, waardoor ze geen bewaker nodig hebben. Nu schaffen we banken aan bij alle scholen. Mijn vrouw (Shazia Zoofer) en ik (Zoofer) leren de docenten met de nieuwe technieken voor  het onderwijs.

Als het nieuwe schooljaar start, versieren we de scholen met informatieve grafieken, foto’s, citaten en verschillenden tekeningen uit de syllabus.
Dit zijn onze activiteiten en plannen voor de zomer.

Met vriendelijke groet,
Zoofer Massey en Shazia Zoofer
Coördinator en Directeur Mission Primary en Basic School Pakistan.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ASIA BIBI 31 oktober 2018 VRIJGESPROKEN

Asia Bibi – nog altijd in doodsgevaar!  Op 31 oktober 2018 is bekend geworden dat…

6 jaar ago

Kerst 2017

 

6 jaar ago

Uw steun maakt dit mogelijk…

                             …

6 jaar ago

Pakistaanse Maaltijd – 19 mei 2017

Vrijdag 19 mei 2017 vindt de jaarlijkse Pakistaanse Maaltijd plaats in het Grand Café van…

7 jaar ago

Pakistaanse Maaltijd – Geloof en een Hoop Liefde

In verband met tv-opnamen voor het programma "Geloof en een Hoop Liefde" vanuit Heerenveen wordt…

7 jaar ago