Categories: Uncategorized

Onderwijs Mission Schools maakt verschil!

Zaïn

Goed onderwijs is heel belangrijk voor een kind. Het geeft je niet alleen kennis, maar maakt je ook een betere persoon. Door onderwijs ontwikkel je je vaardigheden en talenten en kun je later mee doen in de samenleving. Onderwijs helpt je bij besluiten te nemen, problemen op te lossen, en zelfs bij meerdere taken tegelijk uit te voeren. Onderwijs moet niet als wenselijk beschouwd worden, maar als een recht voor iedereen.

Uit het onderzoek Pakistan Economic Survey 2014-15 blijkt dat het aantal mensen dat kan lezen en schrijven in Pakistan in twee jaar tijd met 2% is afgenomen, van 60% naar 58%! Het had echter eind 2015 naar 88% gegroeid moeten zijn. Als slechts 58% van de Pakistaanse bevolking kan lezen en schrijven, betekent dit dat 42% dit nog niet kan! Met uw hulp aan de Mission Schools draagt u al 15 jaar bij aan gratis onderwijs aan arme kinderen in Pakistan. Uw steun maakt het verschil!

Sohail

Sarah (10) gaat al naar school, evenals Sohail (9), een aardige en intelligente jongen die erg hard werkt op school en goed kan leren. Sohails vader is twee jaar geleden overleden. Zijn moeder werkt op de groentemarkt, maar verdient te weinig om alle kosten te betalen. Sohail woont als enige nog thuis. Zijn vier zussen en drie broers zijn al getrouwd en het huis uit. Sohail kan naar school, dankzij het gratis onderwijs op de Mission Schools. Voor de broer en zus van Zain zoeken we nog sponsors. Sohail (9) Voor € 7,50 per maand sponsort u al een scholier. Alvast hartelijk dank voor uw steun, oftewel ‘Bahut bahut shukriya’!

Lees verder

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ASIA BIBI 31 oktober 2018 VRIJGESPROKEN

Asia Bibi – nog altijd in doodsgevaar!  Op 31 oktober 2018 is bekend geworden dat…

6 jaar ago

Kerst 2017

 

6 jaar ago

Uw steun maakt dit mogelijk…

                             …

7 jaar ago

Pakistaanse Maaltijd – 19 mei 2017

Vrijdag 19 mei 2017 vindt de jaarlijkse Pakistaanse Maaltijd plaats in het Grand Café van…

7 jaar ago

Pakistaanse Maaltijd – Geloof en een Hoop Liefde

In verband met tv-opnamen voor het programma "Geloof en een Hoop Liefde" vanuit Heerenveen wordt…

7 jaar ago