Mission Schools hebben onze hulp nodig

Actie Materiaal – Banner en folders

In Pakistan zijn heel veel kinderen die niet naar school kunnen. Hun ouders hebben daar geen geld voor. De Mission Schools geven gratis onderwijs. Dus de kinderen leren rekenen en lezen en krijgen geschiedenis en aardrijkskunde. Ze hoeven daar niet voor te betalen.

De regering in Pakistan kan ook niet voor het onderwijs op de Mission Schools betalen. Dat komt, omdat Pakistan een arm land is en ook omdat wij de kinderen christelijk onderwijs geven en Pakistan een islamitisch land is. 

Daarom betalen wij samen hier vanuit Nederland de leraressen en alle schoolmaterialen. Ook de rugtassen en soms ook de kleding van de kinderen worden door ons betaald. Daardoor kunnen er ook kinderen naar school die zelf geen ouders hebben. Zo krijgen alle kinderen les en een kans op een beter leven.

Wij hebben mooie folders en ook een promotiebanner van de Mission Schools in Pakistan. Als je een spaarplan start met je school of kerk, dan kun je een banner aanvragen met folders. Zo wordt je elke dag of week herinnerd aan waar jullie het geld voor opsparen. Vraag hier een banner en folders aan.