Categories: Uncategorized

Beide Mission Schools weer open

Er is een geschikt alternatief gebouw gevonden om de kinderen op locatie 1 weer les te geven in hun eigen woonwijk. Kopen van deze locatie is momenteel te kostbaar. Er is nu een overeenkomst in de maak om het gebouw te huren. Dit gebouw is goed te beveiligen en is eenvoudig vindbaar voor de leerlingen. Het is namelijk het gebouw waar de leerlingen jaren geleden ook les hadden. Wij zijn blij dat deze oplossing nu in voorbereiding is, maar we halen pas echt adem als de kinderen daadwerkelijk les krijgen in de nieuwe, oude locatie.

Door de terroristische aanslagen op de school in Peshawar, had de overheid de veiligheidseisen voor alle scholen verhoogd. School nummer 1 kon aan die eisen niet voldoen en moest daarom de deuren sluiten. Zo moet er camerabewaking, een hoge muur om het schoolterrein en permanent bewapende bewaking bij elke school zijn.

Het was een trieste dag voor de schoolkinderen op locatie 1* van de Mission Schools. Op de dag voor de voorjaarsvakantie kregen zij hun rapport. Tegelijk kregen zij de mededeling dat de school na de schoolvakantie niet meer open zou gaan. De kinderen werden overgeplaatst naar hoofdlocatie 2.

* In publicaties vermelden wij geen exacte locaties. In plaats daarvan spreken wij van locatie 1 en locatie 2

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ASIA BIBI 31 oktober 2018 VRIJGESPROKEN

Asia Bibi – nog altijd in doodsgevaar!  Op 31 oktober 2018 is bekend geworden dat…

6 jaar ago

Kerst 2017

 

6 jaar ago

Uw steun maakt dit mogelijk…

                             …

6 jaar ago

Pakistaanse Maaltijd – 19 mei 2017

Vrijdag 19 mei 2017 vindt de jaarlijkse Pakistaanse Maaltijd plaats in het Grand Café van…

7 jaar ago

Pakistaanse Maaltijd – Geloof en een Hoop Liefde

In verband met tv-opnamen voor het programma "Geloof en een Hoop Liefde" vanuit Heerenveen wordt…

7 jaar ago