Categories: Uncategorized

Kinderen en leraressen roepen om hulp

Afgelopen week moest de locatie van één van de beide Mission Schools in Pakistan sluiten. De overheid stelt strengere eisen aan de beveiliging van scholen. Aan die eisen kon op die locatie niet worden tegemoet gekomen. Wij hebben een nieuw gebouw op het oog waar de school zou kunnen worden voortgezet. De aankoop van dit gebouw kost 15.000,- Euro. Op dit moment is dit geld er niet. Namens de kinderen en het lerarenteam doen wij hierbij een dringende oproep om ons te helpen de beide Mission Schools op locatie open te houden.

De strengere veiligheidseisen zijn het gevolg van de overval op de school in Peschawar in december 2014. Hierbij kwamen veel kinderen om het leven door toedoen van een terroristische aanslag. Het aan te kopen gebouw is goed te beveiligen. Het betekent dat de kinderen weer naar school kunnen bij hen in de buurt.

Als dit gebouw kan worden aangekocht hebben meer dan 150 kinderen uit kansarme gezinnen weer een locatie bij hen in de buurt waar zij veilig naar school kunnen.

De kinderen van de locatie die wij moesten sluiten zijn nu tijdelijk overgeplaatst naar een andere locatie ongeveer 20 minuten lopen van de oude locatie*

* Om veiligheidsredenen worden de locaties niet in dit bericht genoemd.

 

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ASIA BIBI 31 oktober 2018 VRIJGESPROKEN

Asia Bibi – nog altijd in doodsgevaar!  Op 31 oktober 2018 is bekend geworden dat…

5 jaar ago

Kerst 2017

 

6 jaar ago

Uw steun maakt dit mogelijk…

                             …

6 jaar ago

Pakistaanse Maaltijd – 19 mei 2017

Vrijdag 19 mei 2017 vindt de jaarlijkse Pakistaanse Maaltijd plaats in het Grand Café van…

7 jaar ago

Pakistaanse Maaltijd – Geloof en een Hoop Liefde

In verband met tv-opnamen voor het programma "Geloof en een Hoop Liefde" vanuit Heerenveen wordt…

7 jaar ago