Mission Church

Geschiedenis Mission Church

‘Door de Genade van God zijn we de Mission Church op 22 april 2001 in Nederland begonnen. Mensen gaven hun leven aan Jezus en mensen werden gedoopt. Mensen staan nu in de bediening en dienen de Ene die hun heeft gered. Alle eer aan God. We werken in Zijn koninkrijk. 

In Maart 2004, bracht God me terug naar Pakistan, het land waar ik vandaag kom. Op het verzoek van de kerk diende ik de Heer daar één jaar. Dit was de Good Shepherd Church (Goede Herder Kerk). Op 22 april 2005 startten we de Mission Church in Pakistan. Daarnaast organiseerden we jeugdgroepen. Of het nu koud of heet was, regende of juist heel heet weer was; elke keer waren er zeker vijftig jonge mensen in de diensten.

Dat was een groot wonder. Er was verlangen en honger naar God en verlangen naar onderwijs uit Zijn Woord, de Bijbel. Een jaar later, 22 april 2006, startten we een tweede Mission Church. Daarnaast waren er drie huisgemeenten op verschillende plaatsen. De Mission Church kreeg er toen een Bijbelschool bij. Alle eer aan God.’

Dankbaar

Ik dank God. Vandaag de dag zie ik mensen God die dienen als pastor of gemeentestichter en staan zusters in de bediening. Ik ben God dankbaar en ook Asian Care. Zij stonden altijd naast mij. Ik dank God voor het visioen dat Hij mij heeft gegeven, waarin broeder Jaco en Matthias naast mij stonden, schouder aan schouder. Dit is teamwerk. Dit is werken in Zijn Koninkrijk.

8-6-2015 Zondag werden acht personen gedoopt in de naam van de Vader, in de naam van de Zoon en in de naam van de Heilige Geest. Ondanks de grote moeilijkheden waar de christenen in Pakistan leven, blijven mensen tot geloof komen en laten zij zich dopen.

Gebed

Ik schrijf deze mail om te laten weten dat het niet eenvoudig is om in deze dagen te werken in Pakistan. En ik vraag uw gebed voor de voorganger van de Mission Church. Ik ben al drie jaar in Hongarije en de voorganger werkt daardoor alleen in Pakistan. Gods werk gaat door, want de Mission Church behoort God toe. God zorgt voor Zijn kerk.

Dank voor uw gebed voor de vervolgde gemeente in Pakistan.